Logo chalet 275

Een super leuke vakantie, dat wordt gegarandeerd bij een verblijf in Chalet 275 op Park La Boverie. Het chalet is gelegen in de mooiste streek van de Ardennen nabij Roche-en-Ardenne. Deze omgeving is bij uitstek geschikt voor fietsliefhebbers. Er vertrekken namelijk meerdere mountainbikeroutes in de buurt. 

Wij mochten naast het logo ook de website en brochure van het chalet realiseren. Alle informatie over het prachtige chalet, de omgeving en het park zijn in een oranje jasje gestoken. Net als het interieur van het chalet trouwens. Boek nu je vakantie en de voorpret kan beginnen! 

Klant

Chalet 275

Dienst

Jaar

2021

Gerelateerde projecten

Ons portfolio

Brochure Chalet 275
Brochure chalet 275 Een super leuke vakantie, dat wordt gegarandeerd bij een verblijf in Chalet
Webdesign Chalet 275
Website Chalet 275 Een super leuke vakantie, dat wordt gegarandeerd bij een verblijf in Chalet
Logo Angelique lactatiekundige
Logo lactatiekundige angelique Wij verzorgen unieke designs. Van gebruiksvriendelijke websites tot logo’s, van indrukwekkende foto’s