Flyer Paint! Decoratieschilder

Is je zoon fan van Mathieu van der Poel? Of wilt je dochter niets anders dan een prinsessen kamer? Veras dan je kind met een originele muurschildering van Paint! Decoratieschilder. Een schildering is niet alleen leuk op kinderkamers maar bijvoorbeeld ook in woningen of bedrijfspanden. Voor alle soorten creatieve ideeën op het gebied van decoratief schilderwerk bent je bij Paint! aan het juiste adres.

Ons werd gevraagd om een opvallende nieuwe flyer te maken in het huidige huisstijl jasje. Met mooie visuals van muurschilderingen en de grijs/blauwe huisstijlkleur hopen we dat José nog veel muren mag voorzien met haar prachtige muurschilderingen!

Klant

Paint! Decoratieschilder

Dienst

Jaar

2021

Gerelateerde projecten

Ons portfolio

Vacature flyer BUKO
Vacature flyer BUKO Een bouwval omtoveren tot een schitterende woning? Dat is wat BUKO vastgoed
Wenskaart Zimra
Wenskaart Zimra Wij verzorgen unieke designs. Van gebruiksvriendelijke websites tot logo’s, van indrukwekkende foto’s tot vrijwel
Reisgids Londen
Reisgids Londen Voor een werkevenement heb ik deze reisglossy over Londen mogen ontwerpen. Naast dat