Busbestickering SMWO Schouwen-Duiveland

Na eerder de bus uit Goes te hebben voorzien van een nieuwe look kwam SMWO opnieuw By Manouk met de vraag naar een nieuw ontwerp voor de bus van de collega’s in Schouwen-Duiveland. De wens was om zowel de look van de huidige bus én de look van de nieuwe bus uit Goes terug te laten komen in het ontwerp.

Het blauwe verloop op de nieuwe bus herken je misschien nog van de SMWO bus in Goes en komt prachtig uit op de witte lak. De inwoners van Schouwen-Duiveland en omstreken zullen wellicht de regenbooggekleurde poppetjes nog herkennen van de oude bus. Deze zijn namelijk meeverhuisd naar het nieuwe ontwerp. De gele band met de quote aan de onderkant van de bus maakt de nieuwe look helemaal af!

Klant

SMWO

Jaar

2022

Link

Gerelateerde projecten

Ons portfolio

Busbestickering Zeeland Hoveniers
Busbestickering Zeeland Hoveniers Net als de website heeft de bus van Zeeland Hoveniers een nieuwe
Busbestickering SMWO
Busbestickering SMWO De bus van SMWO is onlangs voorzien van een nieuwe look. Het mat
Busbestickering BuKo vastgoed BV
Busbestickering BUKO Vastgoed Voor Buko vastgoed BV mochten we de Mercedes Vito bus voorzien van