Website Chalet 195

Na vorig jaar een volledig nieuwe website te hebben gebouwd voor Chalet 275 mochten we onlangs ook de website maken voor het nieuwste vakantiehuisje: Chalet 195. Het chalet is gelegen in de mooiste streek van de Ardennen nabij Roche-en-Ardenne. Deze omgeving is bij uitstek geschikt voor fietsliefhebbers. Er vertrekken namelijk meerdere mountainbikeroutes in de buurt. 

Voor dit chalet heeft de klant gekozen om felgroen als interieurkleur te gebruiken. Deze kleur hebben we dan ook doorgevoerd in de website. Alle informatie over het prachtige chalet, de omgeving en het park zijn in een groen jasje gestoken. Net als het interieur van het chalet trouwens. Boek nu je vakantie en de voorpret kan beginnen! 

Klant

Chalet 195

Jaar

2022

Gerelateerde projecten

Ons portfolio

Webdesign G&B foodmarket
Website G&B Foodmarket Een paar weken geleden ontwikkelden we een geheel nieuwe website voor G&B
Webdesign Chalet 195
Website Chalet 195 Na vorig jaar een volledig nieuwe website te hebben gebouwd voor Chalet
Webshop Houtenmandjes.nl
Webshop Houtenmandjes.nl Super trots zijn we op het resultaat van de vernieuwde webshop van Houtenmandjes.nl.