Website Chalet 195

Na vorig jaar een volledig nieuwe website te hebben gebouwd voor Chalet 275 mochten we onlangs ook de website maken voor het nieuwste vakantiehuisje: Chalet 195. Het chalet is gelegen in de mooiste streek van de Ardennen nabij Roche-en-Ardenne. Deze omgeving is bij uitstek geschikt voor fietsliefhebbers. Er vertrekken namelijk meerdere mountainbikeroutes in de buurt. 

Voor dit chalet heeft de klant gekozen om felgroen als interieurkleur te gebruiken. Deze kleur hebben we dan ook doorgevoerd in de website. Alle informatie over het prachtige chalet, de omgeving en het park zijn in een groen jasje gestoken. Net als het interieur van het chalet trouwens. Boek nu je vakantie en de voorpret kan beginnen! 

Klant

Chalet 195

Jaar

2022

Gerelateerde projecten

Ons portfolio

Webdesign Draaikracht
Website Draaikracht De naam Draaikracht is niet zomaar gekozen. Natuurkundig gezien is dit namelijk een
Webdesign Willem Ploum
Website Willem Ploum De oude website van schilder Willem Ploum voldeed niet meer aan de
Webdesign De Muynck
Websites de Muynck techniek Wat een mooie opdracht hebben wij mogen uitvoeren voor De Muynck