Webdesign

Een website die mooi vormgegeven uniek krachtig werkend responsive mooi vormgegeven uniek krachtig werkend responsive mooi vormgegeven uniek krachtig werkend responsive mooi vormgegeven uniek krachtig werkend responsive is

Webdesign

Een website die mooi vormgegeven uniek krachtig werkend responsive mooi vormgegeven uniek krachtig werkend responsive mooi vormgegeven uniek krachtig werkend responsive mooi vormgegeven uniek krachtig werkend responsive is

Website laten maken by Manouk

Een website die werkt

Wist je dat 92% van de mensen online zoekt naar lokale bedrijven? Als ondernemer is het daarom belangrijk om online aanwezig te zijn. Mocht je op dit moment nog geen goed werkende website hebben, dan loop je klanten mis en vliegt de concurrentie je voorbij. Daar moet verandering in komen. Een goede website vormt een belangrijk onderdeel van je bedrijf en is vandaag de dag een luxe visitekaartje. Echter neemt het bouwen en onderhouden van een nieuwe site veel tijd in beslag. Daar kunnen wij jou bij helpen. Met makkelijk te beheren websites die goed werken op élk device maken wij zichtbaar waar jij goed in bent.

WordPress websites

Wij bouwen onze websites in het welbekende CMS systeem WordPress. Voor iedereen is het heel eenvoudig om met WordPress te werken en daarnaast is het platform zeer gebruiksvriendelijk. Tekstuele of visuele aanpassingen zijn daarom gemakkelijk te maken! Ook weet je zeker dat je altijd over de nieuwste functionaliteiten beschikt. Wij helpen je graag bij de realisatie van een nieuwe website.

WooCommerce websites

Wil je een webshop laten maken? Dat is By Manouk geen probleem. Wij bouwen jouw maatwerk webshop compleet met alle benodigde shop functionaliteiten in het gebruikersvriendelijke en betrouwbare e-commerce systeem Woocommerce. Daarna kan je zelf eenvoudig je eigen online winkel beheren.

Maatwerk

Elke website die wij ontwikkelen is uniek en volledig op maat gemaakt. Echter gaan wij ook nog een stap verder. Met een maatwerk website is ieder ingebouwde tool of plug-in uniek en speciaal ontworpen voor op jouw website. 

Unieke ervaring op alle devices

Wij zorgen voor een unieke webervaring op alle apparaten. Hierbij kun je denken aan de verschillende indelingen/weergaven van jouw website voor pc, laptop, tablet en mobiele telefoon. Voor elk device, met ieder zijn eigen doelgroep, kan de website een andere indeling nodig hebben. Onze websites zijn op elk device goed zichtbaar.

Vindbaar in Google

Met onze SEO campagnes bouwen wij websites met een gefundeerde zoekwoorden basis. Hierdoor heeft je site direct een voorsprong in Google. Laten we hier samen verder een vervolg aan geven voor een optimaal resultaat.

Website onderhouden

Het onderhoud van je website vraagt veel aandacht. Je wilt dat je website altijd up-to-date is, maar houd je je liever niet zelf bezig met wijzigingen, updates en backups? Wij bieden een onderhoudscontract aan waarin we dit werk bij jou uit handen nemen. Of het nu gaat om de technische kant of ondersteuning bij het plaatsen van artikelen of foto’s. 

Geheel op maat

Creatieve designs

Responsief op alle apparaten

Makkelijk zelf aan te passen 

Portfolio

Bekijk onze gerealiseerde websites

Webdesign ZeeuwsFruitMuseum
Website ZeeuwsFruitMuseum Onlangs kwam het Fruitteeltmuseum in Kapelle bij ons
Webdesign JL Installatieadvies
Website JL Installatieadvies Installatietechniek is een doolhof van mogelijkheden op
Webdesign ITIS Goes
Website ITIS Goes Voor deze betrouwbare partner voor industriële testen

Met een website kan je je in één oogopslag onderscheiden van je concurrentie

Zullen we samen jouw website maken?

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

Zullen we je verhaal vertellen?