Over ons

I am By Manouk webdesigner fotograaf designer By Manouk webdesigner fotograaf designer By Manouk webdesigner fotograaf designer

Over ons

I am By Manouk webdesigner fotograaf designer By Manouk webdesigner fotograaf designer By Manouk webdesigner fotograaf designer in bent

Over ons | Manouk

By Manouk, aangenaam

Over ons

Hi! Mijn naam is Manouk Schrier en ik woon in het Zeeuwse Kapelle. Al ruim tien jaar ben ik bezig met grafisch design, webdesign en foto- en videografie. Met mijn diversiteit en kwaliteitsgerichtheid creëer ik met nieuwe media ervaringen een beleving of verhaal. Hierbij is het mijn doel om telkens een glimlach te creëren op het gezicht van de klant en zo de wereld een klein stukje aangenamer te maken. Met deze insteek ga ik graag aan de slag met jouw opdracht, zullen we samenwerken?

Wat we willen bereiken

Ons doel

Om jouw bedrijf op te laten vallen, halen wij alles uit de kast. Van een passende huisstijl, een indrukwekkende bedrijfsvideo tot een professionele, unieke website. Samen met jou zoeken we naar de beste manier om tot een perfect eindproduct te komen. Dat is ons doel en voor minder doen we het niet. 

Persoonlijk contact

Natuurlijk sta jij, als klant, centraal. Daarom is persoonlijk contact, flexibiliteit en eerlijkheid bij ons een pré. Denk niet alleen wat je zegt, maar zeg vooral wat je denkt! Zo kunnen we van jouw idee een prachtig grafisch ontwerp maken zowel online als offline. 

Unieke ontwerpen

We houden niet van standaard. Daarom maken we altijd unieke ontwerpen om jou het beste te kunnen bieden. Waar vind je dat nog? Ook mag je ‘live’ meekijken bij de bouw van jouw website. Want verrassingen zijn alleen leuk wanneer je positief wordt verrast.