Drone opnames

Wij maken onvergetelijke indrukwekkende originele unieke onvergetelijke indrukwekkende originele unieke onvergetelijke indrukwekkende originele unieke drone beelden

Drone beelden by Manouk

Krachtige beelden waar je stil van wordt

By Manouk zorgt voor professionele drone foto’s en video. Wij denken graag mee met jouw wensen en vullen die aan met de creatieve mogelijkheden die een drone biedt. Wij zetten vandaag nog je bedrijf, object of evenement in de spotlights!

Zakelijke drone beelden

Wil je de aandacht trekken van je klanten? Met indrukwekkende drone beelden moet dat zeker lukken. Met onze zogeheten establishing shots roepen wij een bepaalde sfeer of indruk op bij de kijker. We maken bijvoorbeeld aan het begin van je bedrijfsfilm een drone opname van een groot industrieterrein om daarna in te zoomen op het bedrijfspand. De kijker heeft dan meteen een idee waar jouw verhaal zicht afspeelt.

Particuliere drone beelden

Ga je binnenkort trouwen? Ga je verhuizen en zou je nog een laatste foto van de plek willen hebben waar je jaren hebt gewoond? Of wil je een teamfoto laten maken op 1,5 meter? Wat je idee ook is, we helpen graag bij de uitvoering ervan. 

Drone fotografie

Wij brengen jouw organisatie naar grote hoogte. Letterlijk én figuurlijk. Onze droneshots tillen het beeld naar een hoger niveau. Het perspectief vanuit de lucht is indrukwekkend, mede daarom is dronefotografie vandaag de dag razend populair. 

Drone videografie

Met drone videografie kun je hele gave beelden maken die op een hele unieke manier jouw boodschap over brengen.By Manouk is niet alleen gespecialiseerd in drone videografie maar ook in het editten van het beeld materiaal. Alles op één plek voor een complete productie. 

Video afspelen

Andere wensen?

Het is natuurlijk mogelijk dat je een andere opdracht hebt dan die hierboven omschreven staan. Geen probleem! Je kunt altijd met ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden en gaan we een onvergetelijk resultaat!

0
Vluchten
0
Minuten gevlogen
0
Kilometer gevlogen
0
Ongelukken

Portfolio

Een greep uit onze beelden

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

Zullen we je verhaal vertellen?

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

Zullen we je verhaal vertellen?