Film & videografie

Neem de kijker mee in een prachtig beeld jouw verhaal een prachtig beeld jouw verhaal een prachtig beeld jouw verhaal een prachtig beeld jouw verhaal

Film & videografie

Neem de kijker mee in een prachtig beeld jouw verhaal een prachtig beeld jouw verhaal een prachtig beeld jouw verhaal een prachtig beeld jouw verhaal

Videografie By Manouk

Laat een inspirerende (bedrijfs)video maken

Vertel verhalen met impact. Visueel en krachtig. Van idee naar het grote scherm. Vertel met een videoproductie een verhaal en trek de kijker daarin mee. Beelden zeggen niet voor niets meer dan woorden. Zullen we jouw bedrijf in de spotlights zetten met een mooie bedrijfsvideo?

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsvideo is dé manier om je bedrijf goed in beeld te brengen, het persoonlijk te maken en de kijker te enthousiasmeren voor jouw verhaal. In een bedrijfsfilm kunnen we laten zien wat je doet, hoe je dat doet en met welke mensen. Het is hierbij van belang een boeiende, mooie en aansprekende video te maken, die past bij jouw bedrijf. 

Sfeervideo

Op zoek naar een informelere video? By Manouk realiseert een mooi gemonteerde film die een aantrekkelijk beeld laat zien van jouw onderwerp. Door te kiezen voor gepaste muziek en gave beelden wordt de kijker meegetrokken in jouw verhaal.

Trouwfilm

Een trouwfilm is niet zomaar een film. Het is namelijk jullie speciale dag in beeld. Bij een trouwfilm is het de bedoeling dat jullie de dag compleet herbeleven. Jullie prachtige momenten samen, maar ook de momenten zonder elkaar zien jullie terug.

De emotie die jullie hebben gevoeld, moeten terugkomen in de trouwfilm. Dat is waar ik voor ga. Ik creëer een trouwfilm waar jullie de rest van jullie leven plezier van hebben.

Drone video's

By Manouk zorgt voor professionele dronevideo’s. Wij denken graag mee met jouw wensen en vullen die aan met de creatieve mogelijkheden die een drone kan bieden. Als het kan, zet ik vandaag nog je bedrijf, object of evenement in de spotlights!

Andere wensen?

Het is natuurlijk mogelijk dat je een andere opdracht hebt dan die hierboven omschreven staan. Geen probleem! Je kunt altijd met ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden en gaan we een onvergetelijk resultaat!

“Filmmaking is a chance to live many lifetimes.”

Portfolio

Bekijk onze videotheek

Wij leggen jouw verhaal vast

Zullen we een inspirerende film maken?

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

Zullen we je verhaal vertellen?