Webshop

Een webshop voor jouw producten ontwerpen klanten producten ontwerpen klanten producten ontwerpen klanten producten ontwerpen klanten producten ontwerpen klanten producten ontwerpen klanten

Webshop

Een webshop voor jouw producten ontwerpen klanten producten ontwerpen klanten producten ontwerpen klanten producten ontwerpen klanten producten ontwerpen klanten producten ontwerpen klanten

Webshop laten maken by Manouk

Een online winkel

Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Het is belangrijk dat je online shop klantvriendelijk, snel en vooral veilig is, zodat men met een goed gevoel kan bestellen. Door onze goede kennis kunnen we de online winkel geheel naar jouw wensen opbouwen. Zullen we aan de slag gaan?

Shoppen op maat

Samen maken we een plan van aanpak. Zo komen we tot een doordachte strategie die de basis vormt van jouw unieke webshop. Aan de hand van een duidelijke projectplanning, beginnen we met het wireframen en ontwerpen van de verschillende pagina’s. Wanneer er een akkoord wordt gegeven op basis van de ontwerpen, beginnen we met het bouwen van jouw persoonlijke webshop.

Doelgerichte shop experience

Of het nu voor de zakelijke markt of consumenten markt is. Jouw online winkel moet producten verkopen. Conversie en optimalisatie staat By Manouk centraal. Voordat we beginnen met het realiseren van de webshop, gaan we eerst de wensen van jouw organisatie inventariseren aan de zogeheten tekentafel.

Woocommerce

Wil je een webshop laten maken? Dat is By Manouk geen probleem. Wij bouwen jouw maatwerk webshop compleet met alle benodigde shop functionaliteiten in het gebruikersvriendelijke en betrouwbare e-commerce systeem Woocommerce. Daarna kan je zelf eenvoudig je eigen online winkel beheren.

Webshop onderhouden

Het onderhoud van je webshop vraagt veel aandacht. Je wilt dat je shop altijd up-to-date is, maar houd je je liever niet zelf bezig met wijzigingen, updates en backups? Wij bieden een onderhoudscontract aan waarin we dit werk bij jou uit handen nemen. Of het nu gaat om de technische kant of ondersteuning bij het plaatsen van artikelen of foto’s. 

Vindbaar in Google

Met onze SEO campagnes bouwen wij webshops met een gefundeerde zoekwoorden basis. Hierdoor heeft hij direct een voorsprong in Google. Laten we hier samen verder een vervolg aan geven voor een optimaal resultaat.

Geheel op maat

Creatieve designs

Responsief op alle apparaten

Makkelijk zelf aan te passen 

Portfolio

Bekijk onze gerealiseerde websites

Webshop G&B Yerseke
Webshop G&B Yerseke In opdracht van vis- en vleeshandel G&B
Webdesign van Es verpakking
Website van Es verpakking Yerseke Wij verzorgen unieke designs. Van
Webdesign lactatiekundige Angelique
Website lactatiekundige Angelique Wij verzorgen unieke designs. Van gebruiksvriendelijke websites

Online winkelen was nog nooit zó populair dan nu

Zullen we je producten verkopen?

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

Zullen we je verhaal vertellen?