Website Depot Zeven

Meubeloutlet Depot Zeven kwam bij ons met de vraag voor een nieuwe website. De website die bestond was al ontwikkeld op basis van het WordPress CMS, maar had een opknapbeurt nodig. Wij maakten een fris en modern ontwerp waar Depot Zeven hopelijk nog lang gebruik van kan maken.

Waar bezoekers op de vorige website niet altijd de juiste indruk kregen van het assortiment in de winkel, worden er op deze website honderden foto’s weergegeven van alle leuke (woon)producten die bij Depot Zeven te koop zijn. Daarnaast zijn de foto’s verdeeld in handige productcategorieen en is er veel meer algemene informatie te vinden. 

Wij wensen Depot Zeven veel plezier met de nieuwe website!

Klant

Depot Zeven

Dienst

Jaar

2022

Gerelateerde projecten

Ons portfolio

Webdesign Zeeland Hoveniers
Website Zeeland Hoveniers Creatief in tuinaanleg, dat is wat Zeeland Hoveniers het beste omschrijft. Het
Webdesign Rijk fotografie
Website Rijk fotografie Het maken van een nieuwe website is een eitje met de prachtige
Webdesign lactatiekundige Angelique
Website lactatiekundige Angelique Wij verzorgen unieke designs. Van gebruiksvriendelijke websites tot logo’s, van indrukwekkende foto’s