JVOZ magazine

Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) is de kwalitatief hoogwaardige jeugdvoetbalopleiding in Zeeland die zoveel mogelijk Zeeuwse talenten wil laten doorstromen naar een BVO.

Vers van de pers is dit nieuwe magazine voor 2022. In dit 44-pagina tellende magazine leer je Zeeuwse talenten kennen die dromen van een voetbalcarri√®re bij een profclub. Daarnaast staat het blad vol met interviews en tips van ex-JVOZ’ers die je helpen de top te bereiken.

Wij mochten de gehele opmaak van dit blad verzorgen. Na het ontvangen van de inhoud zijn we aan de slag gegaan met het vormgeven van de indeling. Door de donkerblauwe en lichtblauwe JVOZ kleuren terug te laten komen heeft het blad een frisse look gekregen. Met mooie foto’s en pakkende teksten is het blad verder afgemaakt. Wij wensen iedereen veel leesplezier en voor alle voetballers van de JVOZ: heel veel succes met het najagen van je dromen!

Benieuwd naar het hele magazine? Je kunt hem hier bekijken.

Klant

Jaar

2021

Link

Gerelateerde projecten

Ons portfolio

Reisgids Londen
Reisgids Londen Voor een werkevenement heb ik deze reisglossy over Londen mogen ontwerpen. Naast dat
Brochure Chalet 275
Brochure chalet 275 Een super leuke vakantie, dat wordt gegarandeerd bij een verblijf in Chalet
Events magazine
Events magazine Super trots zijn we op de realisatie van het Events Magazine! In opdracht