Website ITIS Goes

Voor deze betrouwbare partner voor industriële testen en inspecties maakten we een rustig ogende website waarin het fijn navigeren is, of men nu op de homepage binnenkomt, een andere hoofdpagina of een SEO-landingspagina. De buttons zijn actiegericht, maar ‘schreeuwen’ niet.

Het responsieve ontwerp past zich aan op verschillende apparaten (zoals smartphones en tablets) om een optimale gebruikerservaring te bieden. De diensten die het bedrijf uitvoert zijn eenvoudig te vinden. 

Klant

ITIS Goes

Dienst

Jaar

2023

Gerelateerde projecten

Ons portfolio

Webdesign De Muynck
Websites de Muynck techniek Wat een mooie opdracht hebben wij mogen uitvoeren voor De Muynck
Webdesign van Houte services
Website van Houte services Voor Van Houte Services mochten we het gehele pakket verzorgen, van
Webdesign Chalet 195
Website Chalet 195 Na vorig jaar een volledig nieuwe website te hebben gebouwd voor Chalet