Website Chalet 275

Een super leuke vakantie, dat wordt gegarandeerd bij een verblijf in Chalet 275 op Park La Boverie. Het chalet is gelegen in de mooiste streek van de Ardennen nabij Roche-en-Ardenne. Deze omgeving is bij uitstek geschikt voor fietsliefhebbers. Er vertrekken namelijk meerdere mountainbikeroutes in de buurt. 

Wij mochten naast de website ook de brochure en het logo van het chalet realiseren. Alle informatie over het prachtige chalet, de omgeving en het park zijn in een oranje jasje gestoken. Net als het interieur van het chalet trouwens. Boek nu je vakantie en de voorpret kan beginnen! 

Klant

Chalet 275

Jaar

2021

Gerelateerde projecten

Ons portfolio

Webdesign lactatiekundige Angelique
Website lactatiekundige Angelique Wij verzorgen unieke designs. Van gebruiksvriendelijke websites tot logo’s, van indrukwekkende foto’s
Webdesign van Es verpakking
Website van Es verpakking Yerseke Wij verzorgen unieke designs. Van gebruiksvriendelijke websites tot logo’s, van
Webshop G&B Yerseke
Webshop G&B Yerseke In opdracht van vis- en vleeshandel G&B uit Yerseke hebben we deze