Brochure chalet 275

Een super leuke vakantie, dat wordt gegarandeerd bij een verblijf in Chalet 275 op Park La Boverie. Het chalet is gelegen in de mooiste streek van de Ardennen nabij Roche-en-Ardenne. Deze omgeving is bij uitstek geschikt voor fietsliefhebbers. Er vertrekken namelijk meerdere mountainbikeroutes in de buurt. 

Wij mochten naast deze brochure ook de website en het logo van het chalet realiseren. Alle informatie over het prachtige chalet, de omgeving en het park zijn in een oranje jasje gestoken. Net als het interieur van het chalet trouwens. Boek nu je vakantie en de voorpret kan beginnen! 

Wil je ook een brochure laten maken? Neem dan snel contact met ons op en samen heffen we jouw chalet ook in de spotlights

Klant

Chalet 275

Dienst

Jaar

2021

Gerelateerde projecten

Ons portfolio

Logo Chalet 275
Logo chalet 275 Een super leuke vakantie, dat wordt gegarandeerd bij een verblijf in Chalet
Webdesign Chalet 275
Website Chalet 275 Een super leuke vakantie, dat wordt gegarandeerd bij een verblijf in Chalet
Reisgids Londen
Reisgids Londen Voor een werkevenement heb ik deze reisglossy over Londen mogen ontwerpen. Naast dat