Drukwerk

De mooiste uniekste leukste origineelste mooiste uniekste leukste origineelste mooiste uniekste leukste origineelste mooiste uniekste leukste origineelste grafische producten

Drukwerk

De mooiste uniekste leukste origineelste mooiste uniekste leukste origineelste mooiste uniekste leukste origineelste mooiste uniekste leukste origineelste grafische producten

Drukwerk by Manouk

De kracht van drukwerk

Pas hier de tekst aan

Magazines/boeken

Breng je verhaal tot leven in een prachtig vormgegeven magazine. Met een magazine kun je een beleving écht overbrengen. Wij helpen je met indrukwekkende magazine vormgeving en opmaak waarin jouw verhaal tot leven komt. 

Visitekaartjes

Een goed visitekaartje is niet alleen een hulpmiddel om informatie over je bedrijf aan klanten en zakenrelaties te overhandigen, maar biedt ook de mogelijkheid om contact te maken op persoonlijk niveau.

Folders/brochures

Brochures en folders zijn ideaal om een reeks producten of diensten te promoten. Niets kan beter een boodschap overbrengen dan een professioneel ontworpen folder of brochure die gedrukt is op de beste kwaliteit.

Flyers/posters

Flyers en posters zijn ook in dit digitale tijdperk nog steeds een vitaal element van een sterke promotiecampagne. Gecombineerd met een goed doordachte digitale marketingstrategie brengt jouw flyer veel verkeer naar je website en onderneming.

Ansichtkaarten

Een kaartje krijgen is altijd leuk. Helemaal als het een gepersonaliseerd kaartje is van de afzender. By Manouk ontwerpt samen met jou uitnodigingen, wenskaarten, ansichtkaarten en informatiekaartjes geheel op maat. Naar wie wil jij een kaartje sturen? 

Glossy's en boeken

Komt er binnenkort een jubileum aan binnen het bedrijf, organisatie of vereniging? Vier je een belangrijk event? Of wil je al je vakantiefoto’s uitgeprint in een boek hebben? Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jou boek en/of glossy. 

Andere wensen?

Het is natuurlijk mogelijk dat je een andere opdracht hebt dan die hierboven omschreven staan. Geen probleem! Je kunt altijd met ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden en gaan we een onvergetelijk resultaat!

“Hoe meer informatief uw reclame is, hoe overtuigender zal het zijn.”

Portfolio

Een greep uit onze gerealiseerde reclame uitingen

Geboortekaartje Jim
Geboortekaartje Jim Broembroem daar komt de tractor! Het geboortekaartje van
Events magazine
Events magazine Super trots zijn we op de realisatie van
JVOZ magazine
JVOZ magazine Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) is de kwalitatief

Reclame is een krachtig communicatiemiddel

Zullen we je laten opvallen?

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

Zullen we je verhaal vertellen?