Events magazine

Super trots zijn we op de realisatie van het Events Magazine! In opdracht van de Mol Events mochten wij de opmaak verzorgen van dit 44-pagina tellende blad. 

Het magazine is speciaal ontwikkeld om de zo hard getroffen evenementenbranche een hart onder de riem te steken. Initiatiefneemster Ilse de Mol is ongelofelijk trots op haar collega’s voor wie niets te gek is om uw event tot een succes te maken. Zij vertellen in dit blad bijvoorbeeld over de meest prachtige locaties, catering, online streamen en over het waarom van sponsoring. Er komt veel kijken bij een goed georganiseerd event waarbij iedereen vol energie huiswaarts keert.

De opmaak van deze glossy sluit helemaal aan bij de eventbranche; sfeervol en vrolijk. In het ontwerp is gekozen voor meerdere felle kleuren om de vrolijkheid van het blad een boost te geven. De prachtige foto’s, gefotografeerd door verschillende fotografen uit Zeeland, maken het blad helemaal af!

Bekijk hier de online versie van het magazine. 

Jaar

2021

Gerelateerde projecten

Ons portfolio

Glossy Slovenië & de Alpen
Slovenië & de Alpen In deze glossy komen mijn passies samen; reizen, fotografie en ontwerpen.
Brochure Chalet 275
Brochure chalet 275 Een super leuke vakantie, dat wordt gegarandeerd bij een verblijf in Chalet
JVOZ magazine
JVOZ magazine Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) is de kwalitatief hoogwaardige jeugdvoetbalopleiding in Zeeland die