Home / Nieuws 

De mooiste droneshots voor jouw bedrijf

Home / Nieuws 

De mooiste drone shots

De beelden tillen je werk letterlijk en figuurlijk naar een hoger level en ze staan garant voor een prachtige content. Bij het kijken van een drone video over IJsland ter voorbereiding op mijn reis begin 2019 was ik meteen enthousiast en kocht ik eigenlijk in een opwelling een drone. Nu, ruim twee jaar later met zo’n tweehonderd vlieguren aan ervaring, kan ik je verzekeren dat je hier never nooit spijt van gaat krijgen. De beelden die je met zo’n klein helikoptertje kan maken zijn onbeschrijfelijk mooi. Maar wat kan een droneshot doen met jouw bedrijfsvideo? En hebben droneshots nu echt een meerwaarde? Het antwoord daarop is JA!

Uniek perspectief
Drones bieden een uniek perspectief van je onderwerp. Of het nou gaat om een bedrijfspand, wijngaarde, real-estate of een car chase; met een drone heb je mogelijkheden die onmogelijk zijn met een normale camera.
 
Zeldzaamheid
Om anno 2021 drone beelden te kunnen maken heb je allereerst een goede (en niet goedkope) drone nodig. Daarnaast moet je een piloot met een aantal jaar ervaring vinden. Tot slot is er nog een officieel vliegbewijs met registratie van de drone nodig. Kortom: dankzij de zeldzaamheid van deze combi, zal jij met je bedrijf er meer uit gaan springen.
 
Zelf mooie drone shots maken
De mooiste drone opnames maak je wanneer je langzaam vliegt en trage, vloeiende bewegingen maakt. Begin dichtbij het object dat je wilt filmen en vlieg vervolgens rustig omhoog om ook de omgeving goed uit te lichten en prachtige panoramabeelden te schieten.
 
Ook is de functie ‘point of interest’ erg leuk om te gebruiken. De drone houdt bij deze functie zelf het gekozen object goed in beeld. Daarmee maak je het jezelf een stuk makkelijker. Maak meters en oefen veel! Ben je handiger geworden? Combineer dan meerdere functies met elkaar: ga bijvoorbeeld tegelijk omhoog en naar achteren, ga rechtomhoog en cirkel om je as of maak deze signature move: maak een halve maan om een object door zowel naar rechts te bewegen en de drone links om z’n as te laten draaien.
 
Drone opnames By Manouk
Wil je ook veilig gebruik willen maken van professionele lucht beelden of fotografie? Met meer dan twee jaar aan drone ervaring kunnen wij je daarbij helpen. Schitterende drone beelden waarbij je jouw bedrijf onderscheidt vanuit een uniek perspectief!

Gerelateerde blogs

Wij maken zichtbaar waar jij fantastisch in bent

Zullen we samenwerken?

Wij maken zichtbaar waar jij fantastisch in bent

Zullen we samenwerken?