Home / Nieuws 

Vakantienapret op zijn leukst

Home / Nieuws 

De mooiste drone shots

Op vakantie gaan, veruit de meeste mensen houden ervan en kijken er al het hele jaar naar uit. Eenmaal op vakantie vliegt de tijd voorbij en voor je het weet zit je weer op kantoor. That’s life! Door de dagelijkse sleur vergeten veel mensen zijn of haar vakantie heel snel. Dat is zonde want ook de vakantie napret is super leuk en kan eindeloos duren. Hoe dan? Dat lees je hier! 

Bij thuiskomst sorteer ik direct alle foto’s en filmpjes en kan ik niet wachten om aan de slag te gaan met het ontwerpen van een vakantievideo en een fotoglossy. Want in een fotoglossy komen de vakantieverhalen weer tot leven. Daarnaast is het hebben van een tastbare herinnering van jouw vakantie ook gewoon leuk om te hebben. Op een regenachtige zondag pak je de fotoboeken erbij en blader je de hele dag door je mooiste herinneringen. 

Ben je zelf niet grafisch aangelegd of heb je er gewoonweg geen tijd voor? Dat is geen enkel probleem! Met een fotoservice als Albelli hoef je in de makkelijkste vorm alleen maar zelf je mooiste foto’s te selecteren, het programma doet de rest. Dit kost je amper tijd en je krijgt hiermee wel een mooie en tastbare herinnering. Toch heeft het mijn voorkeur om zelf een ontwerp te maken. Dit maakt je glossy veel persoonlijker en unieker. Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag met het ontwerpen van een fotoglossy die jouw verhalen tot leven brengt! 

Gerelateerde blogs

Wij maken zichtbaar waar jij fantastisch in bent

Zullen we samenwerken?

Wij maken zichtbaar waar jij fantastisch in bent

Zullen we samenwerken?